TOPPLISTAN

Starclean – Puts- och poler pasta

69.00 kr

Puts- och poler pasta från Starclean-serien.

En av våra mest sålda produkter genom tiderna.

 

Artikelnr: 3661 Kategori:
Läs mer

Köksbrädan Sannevi

199.00 kr

En köksbräda som är lätt att älska enkel att hålla ren. Vi vågar lova att den blir kökets favorit. Köksbrädan Sannevi är tillverkad av slitstark och miljövänlig teak. Använd den som uppläggningsfat, skärbräda, värmetåligt underlägg eller som ett snyggt tallriksunderlägg.

Artikelnr: N/A Kategori:
Läs mer

Pannband med inbyggda högtalare

199.00 kr

Avslappningspannbandet med inbyggda bluetooth högtalare är både mjukt, skönt och praktiskt. Perfekt när du är på joggingrundan eller promenaden. Lyssna på musik eller din favoritbok när du vilar eller arbetar i trädgården. Perfekt när du inte vill bli störd – eller när du inte vill störa din omgivning. En uppskattad present till dig sjäv och till någon som du tycker om.

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
Läs mer

Keramisk stekpanna

249.00 kr399.00 kr

En av våra mest sålda varor någonsin!

Njut av hälsosam och enkel matlagning i köket med Star Cuisine’s  keramiska stekpanna. Men en unik bivax-mönstrad botten behövs inte så mycket fett och maten fastnar inte. Denna keramiska stekpanna passar både till halogen-, el- och gasspis samt till induktionshällar. Du rengör enkelt stekpannan genom att enbart skölja den under varmt vatten och sedan torka av med hushållspapper. Finns i flera olika färger.

Artikelnr: N/A Kategori:
Läs mer

Flip Top Flaska

69.00 kr79.00 kr

Slagtålig och enkel att öppna och stänga – den mindre storleken passar perfekt till barnen. Håller tätt tack vare gummipackningen. Ta med den på sportaktiviteter och utflykter. Den stora rymmer 0,7 L och den lilla 0,5 L, varm eller kall dryck. Tål maskindisk.

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
Läs mer

Skärbräda med kniv

99.00 kr129.00 kr

Snygga och praktiska skärbrädor med tillhörande knivar i hög kvalité. Skärbrädan är tillverkad i ett material som är skonsamt för dina knivar, så att de håller sig skarpa länge. Dessutom har skärbrädan ett halkskydd och en praktiskt juicekanal. Finns i flera fina färger. halkskydd. Knivarna är tillverkade i rostfritt stål med ett greppvänligt och robust skaft. Knivsetet innehåller även en utmärkt knivslip så att du enkelt håller både knivar och saxar skarpa.

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,
Läs mer