Vattenspridare – Crazy Daisy

59.00 kr

Nya roliga och dekorativa sättet att vattna i din trädgård. Anslut en vattenslang till Crazy Daisy som då sprider vattnet över 6 m. Varma sommardagar är Crazy Daisy inte bara växternas bästa vän, utan även barnens.Vem kommer inte ihåg alla vattenlekar man hade som barn. Med Crazy Daisy blir leken ännu roligare.

Artikelnr: 3567 Kategorier: ,
Läs mer

Bevattningsrör 6-pack

69.00 kr

Med bevattningsrör kan du koppla av när du är bortrest och vara säker på att dina växter får i sig vatten under tiden. Bevattningsrören kan användas med vanliga dryckesflaskor av olika modeller och storlekar. Rören har två små hål vid spetsen som avger vatten vid roten, precis där det behövs. Vattenflödet kan regleras genom att fylla rören med hushållspapper; då minskar mängden vatten som avges.

Artikelnr: 3624 Kategori:
Läs mer

Insektsnät

98.00 kr

Stänger till automatiskt på mindre än en sekund. Håller insekterna på utsidan och släpper samtidigt in frisk luft. Nätet behöver inte öppnas med handen och du monterar de på några sekunder. Idealisk för: gångjärnsdörrar, skjutdörrar, franska dörrar, husbilen, husvagnen eller i sommarstugan. Finns i färgerna svart & vitt.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Expander trädgårdsslang 22,5m

499.00 kr

Inklusive multimunstycke med spraypistol för justerbar vattenstråle. Expanderar från 7,5 till 22,5 meter. Vattenslangen som är ett ”måste” för din trädgård. Den är också perfekt för husvagnen och båten.

Artikelnr: 3965 Kategori:
Läs mer

Refill borsthuvud till Ogräsborste

49.00 kr

Borsthuvud till ogräsborsten som du enkelt byter när du slitit ut den förra.

Artikelnr: 3601 Kategori:
Läs mer

Ogräsborsten

98.00 kr

Ditt nya effektiva hjälpmedel i kampen mot ogräs mellan stenar och plattor. Stålborsten är tillverkad av ett extremt starkt och hållbart material. Skaft i fullängd, 140cm.

Artikelnr: 3600 Kategori:
Läs mer

Ogräsborste Mini-Hand

59.00 kr

Ditt nya effektiva hjälpmedel i kampen mot ogräs mellan stenar och plattor. Stålborsten är tillverkad av ett extremt starkt och hållbart material. Ett utmärkt redskap du måste ha för att hålla rent i trädgården

Läs mer

Fågelmatare

39.00 kr

Gör om din PET-flaska till en fågelmatare.  Med denna smidiga lösning omvandlar du alla sorters plastflaskor till fågelmatare. Snö och kyla gör det tufft för de fåglar som stannar kvar över vintern hemma i Sverige. Hjälp till att göra deras tillvaro lite enklare genom att se till att dom får i sig den feta mat dom behöver. 

Artikelnr: 3664 Kategori:
Läs mer

Du kanske är intresserad av det här