Vårat uppdrag.

Aktuella produkter inom Bygg/Trädgård, Hem/Hushåll, Städ/Kolonial och Fritid/Leksaker demonstreras och försäljs i ställ med TV.

Quattro Vidcom AB startade 1986 och finns idag rikstäckande med över 2500 återförsäljare, i form av stormarknader, livsmedelsbutiker och fackhandlare.

Tack vare ett nära samarbete med liknande företag i Danmark, Finland, Norge och Holland har vi alltid tillgång till det senaste inom högkvalitativa produktnyheter.

Quattro Vidcom AB Den nya/etablerade TV-kanalen är ett fullserviceföretag inom försäljning och distribution till butik.

Vi levererar varor direkt från vårt egna lager till butik. Därefter skräddarsyr vi försäljningsställ efter butik, skyltar upp och installerar TV/Video-box med aktuell produktfilm.

Eftersom vi rör oss över hela Sverige, har vi representanter utplacerade där det behövs.  Quattro Vidcom AB´s produkter syns tydligt på butiker och varuhus, tack vare att våra representanter har många års erfarenhet av dagligvarubranschen.

Vi är många som arbetar hårt för att nyare och smartare produkter skall finnas på marknaden. Alltid till ett lägre pris och med tydlig information (TV/Video demonstration).

Lediga jobb.

Vi söker för närvarande representanter till försäljning mot butik. Personen vi söker bör ha någon form av erfarenhet av dagligvarubranschen och näsa för försäljning.

Vill du veta mer? v.g. kontakta Håkan Sannevi på 0708-47 23 38, eller skicka din ansökan till:

Quattro Vidcom AB
Box 2120, 421 02 V.Frölunda.
Det går även bra att skicka ett e-mail till hakan.sannevi@quattrovidcom.se, märk ansökan: ”Lediga jobb”

Vill du börja med försäljning via TV demonstration i din butik? Hör av dig till oss!

Våra kunder

Vi arbetar tillsammans med både stora och små företag. Några av våra samarbetspartners känner ni säkert igen och där hittar ni även utvalda produkter ifrån oss.