Marsipanverktyget

59.00 kr

Ett härligt set med verktyg som lockar fram kreativitet i köket. Använd  Marsipanverktygen när du bakar – eller när du skapar i lera.

Artikelnr: 4027 Kategorier: ,
Läs mer

Duschfix

59.00 kr

  • Ställbar från vanlig stråle till duschstråle.
  • 360° vridning
  • Spar 25% Vatten
  • Avloppsfilter medföljer
Artikelnr: 3340 Kategorier: , ,
Läs mer

Campinglampan SMART

199.00 kr

Campinglampan SMART är inte bara en lampa – det är 3 lampor i ett. En Lykta – en ficklampa och en pannlampa med magnetisk baksida. Lampan är batteridriven och ger ett fint ljus i 360 grader. Smart är en helt fantastisk 3 i 1 lampa att ta med när du tältar – eller som extrabelysning i husvagnen, husbilen eller båten.

Campinglampan är utmärkt att ha med sig i bilen – eller hemma, i förrådet, ja överallt där du behöver extra ljus.

Ficklampan har ett brett och bra ljus och den lilla pannlampan har en magnet på baksidan så att du kan fästa den till exempel på insidan av motorhuven när du mekar med bilen.

Läs mer

Vattenspridare – Crazy Daisy

59.00 kr

Nya roliga och dekorativa sättet att vattna i din trädgård. Anslut en vattenslang till Crazy Daisy som då sprider vattnet över 6 m. Varma sommardagar är Crazy Daisy inte bara växternas bästa vän, utan även barnens.Vem kommer inte ihåg alla vattenlekar man hade som barn. Med Crazy Daisy blir leken ännu roligare.

Artikelnr: 3567 Kategorier: ,
Läs mer

Insektsnät

98.00 kr

Stänger till automatiskt på mindre än en sekund. Håller insekterna på utsidan och släpper samtidigt in frisk luft. Nätet behöver inte öppnas med handen och du monterar de på några sekunder. Idealisk för: gångjärnsdörrar, skjutdörrar, franska dörrar, husbilen, husvagnen eller i sommarstugan. Finns i färgerna svart & vitt.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Termos för Te-älskare

149.00 kr

Rymmer 480 ml och storleken gör att den passar perfekt i mugghållaren i bilen. Tesilen är enkel att ta ur termosen och rengörs lätt under rinnande vatten. Flaskan diskar du för hand.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Flexidurk

98.00 kr

Ett hopfällbart durkslag som sparar plats i skåp och lådor. Är både enkel att använda & att rengöra. Utmärkt att ha både hemma, i sommarstugan, båten eller husvagnen. Finns i fyra olika färger.

Storlek – Large

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Hundflaska Hedda

69.00 kr

Ta med färskt vatten till hunden med en hundvattenflaska när du är på långpromenad. Denna hundvattenflaska är så smart konstruerad att du alltid kan ge vatten till din hund.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,
Läs mer

Du kanske är intresserad av det här